Vacancies

Due to good sales we need further staff. One mandatory skill is to speak and write Swedish. 

Koncernen Hallberg-Rassy har 162 medarbetare, är familjeägt, familjedrivet och obelånat. Vi bygger segelbåtar från 31 till 64 fot åt köpare från hela världen. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Företaget har aldrig haft några finansiella bekymmer. Vi behöver nu fler:

Teknisk installatörer
Du kommer att utföra tekniska installationer i våra båtar utifrån framtagna beredningsunderlag, genom att kunna läsa och förstå ritningar, foto eller muntlig genomgång. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter i båtar men det är inget krav.

Har du ett intresse för teknik, hydraulik eller elektronik så har vi ett utvecklande arbete att erbjuda dig. Du kommer att ingå i ett lag med skickliga tekniska installatörer där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för dig är att du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå. Med lyhördhet och öppet sinne, kommer du få en bra start med dina nya kollegor och vår verksamhet.

Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se 0304-54818 Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

Test- och driftsättningstekniker
Du kommer att utföra driftsättning, avprovning och felsökning av tekniska installationer av våra båtar innan leverans till slutkund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter från båtbranschen men det är inget krav. Meriterande är om du har kunskaper inom felsökning av mekanik, hydraulik och elektronik. God vana att använda diagnosverktyg/dator. Att känna sig bekväm på en båt och kunna hantera samt framföra en båt med ansvar är en förutsättning för att kunna utföra vissa tester.

Har du det som vi efterfrågar, har vi ett utvecklande arbete att erbjuda dig i en fantastisk miljö vid havet. Du kommer att ingå i ett lag med andra skickliga kollegor där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för dig är att du förväntas ha hög leverans och kvalitetsnivå. Med lyhördhet och öppet sinne så kommer du få en bra start med dina nya kollegor och vår verksamhet.

Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se 0304-54818 Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

Inredningssnickare 
Du kommer att vara med och bygga träinredningen i våra båtar utifrån framtagna beredningsunderlag, genom att kunna läsa ritningar, foto eller förstå muntlig genomgång. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter i båtar men det är inget krav. Yrkesutbildning som båtbyggare eller finsnickare är meriterande. Du kommer att ingå i ett lag med skickliga båtbyggare som kommer att dela med sig av sina erfarenheter till dig och där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för dig är att du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå. Med lyhördhet och öppet sinne, kommer du få en bra start med dina nya kollegor och vår verksamhet.

Kontakta peter.abrahamsson@remove-this.hallberg-rassy.se , tel 0304-54818. Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust. Tillträde snarast.

Laminerare
Hallberg-Rassy Marinplast AB är ett båtvarv lokaliserat på den bohuslänska graniten i Kungshamn. Vi tillverkar båtskrov till Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös. Produktionen består av att laminera skrov, däck, bottenstockar, roder samt lackering av trädetaljer till vår interna monteringsavdelning. Komponenterna slutmonteras, ytbehandlas och slutligen leveranssäkras. Vi är på Hallberg-Rassy Marinplast AB idag 30 medarbetare och behöver ytterligare förstärka vår bemanning i produktionen. Vi söker dels Dig som har erfarenhet och yrkesvana av att bygga båtar. Men också yngre förmågor med rätt inställning och praktiskt handlag från liknande jobb och intresse för vår produktion. Din personlighet präglas av ordning och reda med god förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Thomas Tryggvebo. Tillträde snarast. Tjänsten omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vår lamineringsanläggning beläget i Kungshamn i Sotenäs. Vi motser din ansökan som laminerare till: thomas.tryggvebo@remove-this.hallberg-rassy.se