Vacancies

Due to good sales and we need further staff. 

Koncernen Hallberg-Rassy är familjeägt och obelånat. Vi bygger segelbåtar från 31 till 64 fot åt köpare från hela världen. Vi har god efterfrågan efter våra båtar. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Företaget har aldrig haft några finansiella bekymmer. Vi behöver nu fler:

 

Inredningssnickare

Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös, Orust, söker nu fler inredningssnickare. Arbetsuppgifterna består i att bygga träinredningen i våra båtar. Du behöver ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i båtar, inom möbelsnickeri eller byggsektorn. Yrkesutbildning som båtbyggare eller finsnickare är en merit. Tillträde: snarast. Kontakta lars.alexandersson@hallberg-rassy.se Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Tekniska installatörer 

Vi söker nu fler tekniska installatörer. Vi söker Dig som är praktiskt lagd, gillar att skruva med bilar, båtar eller liknande. Arbetet består i huvudsak av installation, inkoppling och igångkörning av i en båt förekommande el- och teknisk utrustning. Det ingår också diverse annat arbete, såsom installation av VVS och motor. Tjänsten kräver starkt intresse och en vilja att jobba med händerna. Här finns stora möjligheter att utvecklas inom yrket. Tillträde: snarast. Kontakta lars.alexandersson@remove-this.hallberg-rassy.se

 

El-installatörer 

Vi söker nu fler el-installatörer. Arbetet består i huvudsak av installation, inkoppling och igångkörning av samtlig i en båt förekommande el och elektronisk utrustning. Det ingår också diverse annat arbete, såsom installation av VVS, motor, styrning och hydraulisk utrustning. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i, och erfarenhet av, alla i båt förekommande elektriska installationer. Även god kunskap om data och nätverkslösningar är önskvärt. Tillträde: snarast. Kontakta lars.alexandersson@hallberg-rassy.se

 

Laminerare

Hallberg-Rassy Marinplast AB är ett båtvarv lokaliserat på den bohuslänska graniten i Kungshamn. Vi tillverkar båtskrov till Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös. Produktionen består av laminering skrov, däck, bottenstockar, roder samt lackering av trädetaljer till vår interna monteringsavdelning. Komponenterna slutmonteras, ytbehandlas och slutligen leveranssäkras.

Vi är på Hallberg-Rassy Marinplast AB idag drygt ett 20-tal medarbetare och behöver ytterligare förstärka vår bemanning i produktionen.

Vi söker Dig som har erfarenhet och yrkesvana av att bygga båtar.

Vi söker Dig som har praktiskt handlag från liknande eller likvärdig yrkesutövning och intresse för att lära dig vår produktion och för att utvecklats tillsamman med oss i vår organisation.

Din personlighet präglas av ordning och reda med god förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp.

Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Thomas Tryggvebo.

Tillträde snarast. Tjänsten omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt lamineringsanläggning beläget i Kungshamn i Sotenäs. Vi motser din ansökan som laminerare till: thomas.tryggvebo@hallberg-rassy.se