Vacancies

Due to good sales and we need further staff. 

Koncernen Hallberg-Rassy har 168 medarbetare, är familjeägt, familjedrivet och obelånat. Vi bygger segelbåtar från 31 till 64 fot åt köpare från hela världen. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Företaget har aldrig haft några finansiella bekymmer. Vi behöver nu fler:

 

Inredningssnickare

Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös, Orust, söker nu fler inredningssnickare. Arbetsuppgifterna består i att bygga träinredningen i våra båtar. Du behöver ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i båtar, inom möbelsnickeri eller byggsektorn. Yrkesutbildning som båtbyggare eller finsnickare är en merit. Tillträde: snarast. Kontakta lars.alexandersson@hallberg-rassy.se Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Inköpare

Hallberg-Rassy Varvs AB söker nu en inköpare till vår inköpsorganisation. Du blir ansvarig för att i projekt köpa rätt artiklar i rätt tid, bevaka och följa upp leveranser och avvikelser. Förutom att ha jobbat med inköp tidigare, tror vi det är viktigt att Du har ett bra hum om vad det finns för prylar på en modern segelbåt. Som person har Du ett personligt engagemang och en god förmåga att på ett strukturerat och effektivt sätt driva Ditt arbete och Dina ansvarsområden framåt. Vi är ett litet team som jobbar nära produktion, därför har Du lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera Ditt arbete. Vi har leverantörer från stora delar av världen, så förutom på svenska måste man kommunicera väl på engelska. Jobbet kan vara heltid eller deltid. Tillträde: snarast. Kontakta inköpschef martina.berntsson@hallberg-rassy.se 

 

Laminerare

Hallberg-Rassy Marinplast AB är ett båtvarv lokaliserat på den bohuslänska graniten i Kungshamn. Vi tillverkar båtskrov till Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös. Produktionen består av laminering skrov, däck, bottenstockar, roder samt lackering av trädetaljer till vår interna monteringsavdelning. Komponenterna slutmonteras, ytbehandlas och slutligen leveranssäkras.

Vi är på Hallberg-Rassy Marinplast AB idag drygt ett 20-tal medarbetare och behöver ytterligare förstärka vår bemanning i produktionen.

Vi söker Dig som har erfarenhet och yrkesvana av att bygga båtar.

Vi söker Dig som har praktiskt handlag från liknande eller likvärdig yrkesutövning och intresse för att lära dig vår produktion och för att utvecklats tillsamman med oss i vår organisation.

Din personlighet präglas av ordning och reda med god förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp.

Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Thomas Tryggvebo.

Tillträde snarast. Tjänsten omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt lamineringsanläggning beläget i Kungshamn i Sotenäs. Vi motser din ansökan som laminerare till: thomas.tryggvebo@hallberg-rassy.se