Vacancies

We need further staff. It is mandatory to speak, read and understand Swedish.

Vi söker fler medarbetare. En grundförutsättning att behärska svenska i tal och skrift.

Koncernen Hallberg-Rassy har 194 medarbetare, är familjeägt, familjedrivet och obelånat. Vi lever, verkar och betalar skatt i Sverige. Hallberg-Rassy bygger segelbåtar från 34 till 69 fot åt köpare från hela världen. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Företaget har aldrig haft några finansiella bekymmer.

Varför skall du jobba hos oss?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på Sveriges största segelbåtsvarv. Ett omväxlande och innovativt arbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng av duktiga kollegor. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt extra långt veckoslut. Vi har inom begränsade ramar flextid, friskvårdbidrag och tillgång till sjukgymnast. Vill Du vara med och bidra med kompetens och har viljan att utvecklas? Då är vi arbetsplatsen för dig. Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

Vi behöver nu:

STRUKTURANSVARIG

Om tjänsten: Tjänsten som strukturansvarig innebär att Du kommer att arbeta med att ta fram och rätta materialstrukturer i vårt affärssystem. Detta görs i samarbete med produktionsteknik, arbetsledning och montörer/tekniker i produktion.

Din profil:

  • Vana från liknande arbete i tillverkande industri
  • God erfarenhet från båt- eller marinindustrin
  • Noggrannhet, stark kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta både självständigt och i lag
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Om Du har ovan profil, ser vi fram emot Din ansökan. Här på Hallberg-Rassy Varvs AB värnar vi om våra anställda och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas.

Så ansöker Du:

Skicka Ditt CV och personliga brev till Please enable JavaScript to render this link!. Vid eventuella frågar vänligen ring till Jan Henriksson 0304-54 816

Välkommen med Din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team på Sveriges största segelbåtsvarv!