Vacancies

Due to good sales we need further staff. It is mandatory to speak, read and understand Swedish.

Tack vare god försäljning, söker vi fler medarbetare. En grundförutsättning att behärska svenska i tal och skrift.

Koncernen Hallberg-Rassy har 194 medarbetare, är familjeägt, familjedrivet och obelånat. Vi lever, verkar och betalar skatt i Sverige. Hallberg-Rassy bygger segelbåtar från 34 till 69 fot åt köpare från hela världen. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Företaget har aldrig haft några finansiella bekymmer.

Varför skall du jobba hos oss?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på Sveriges största segelbåtsvarv. Ett omväxlande och innovativt arbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng av duktiga kollegor. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt extra långt veckoslut. Vi har inom begränsade ramar flextid, friskvårdbidrag och tillgång till sjukgymnast. Vill Du vara med och bidra med kompetens och har viljan att utvecklas? Då är vi arbetsplatsen för dig. Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

Vi behöver nu:


Lagerarbetare

Din arbetsuppgift kommer huvudsakligen vara plockning av båtsatser, både fysiskt och administrativt i affärssystemet. Du kommer även arbeta som avlösare för övrig personal på lagret, vilket kommer att innebära truckkörning och hantering av in/utleveranser.

Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter, truckkort A+B, god vana att arbeta i affärssystem samt svenska i tal och skrift är krav. 

Du kommer att arbeta på en position där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för Dig är att Du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.

Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

KontaktaPlease enable JavaScript to render this link! telefon 0304-548 16.

TekniskA installatörER


Du kommer att utföra tekniska installationer i våra båtar utifrån framtagna beredningsunderlag, genom att kunna läsa och förstå ritningar, foto eller muntlig genomgång.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter i båtar men det är inget krav. Har Du ett intresse för teknik, hydraulik eller elektronik så har vi ett utvecklande arbete att erbjuda dig. 

Du kommer att ingå i ett lag med skickliga tekniska installatörer där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för dig är att Du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.

Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

Kontakta Please enable JavaScript to render this link!  telefon 0304-54818

Inredningssnickare

Du kommer att vara med och bygga träinredningen i våra båtar utifrån framtagna beredningsunderlag, genom att kunna läsa ritningar, foto eller förstå muntlig genomgång.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter i båtar.

Yrkesutbildning som båtbyggare eller finsnickare är meriterande.

Känsla för kvalité och yrkesstolthet är en tydlig del av Din personlighet.

Du kommer att ingå i ett lag med skickliga båtbyggare som kommer att dela med sig av sina erfarenheter till Dig och där samarbete och eget ansvar är givet.

Lika givet för oss som för dig är att Du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.

Att förstå och behärska svenska språket är viktigt för ritningsunderlag, arbetsmetodsbeskrivningar m m är på svenska.

Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se 0304/54818

Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust. Start snarast.

Marin Elkonstruktör/Elingenjör

Vi på Hallberg-Rassy Varvs AB, är nu på jakt efter en driven och kompetent marin elkonstruktör/elingenjör. Hos oss erbjuds Du en unik möjlighet att vara en del av ett framstående team och bidra till framtagningen av förstklassiga segelbåtar.

Om tjänsten: Tjänsten som marin elkonstruktör/ elingenjör innebär att Du kommer att arbeta med att rita och konstruera el-ritningar för både AC och DC till våra båtar. I Ditt arbete ingår även beredning, stöttning mot produktion och framtagning av arbetsbeskrivningar.

Vad vi erbjuder:

 • Ett utvecklande och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar i en platt organisation
 • En god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter
 • Ett härligt team av duktiga och engagerade kollegor som stöttar varandra i alla lägen
 • Flexibla arbetstider inom vissa ramar, friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast
 • Kortare arbetsdag på fredagar. En veckoarbetstid som pågår till kl 13.30 på fredagar, vilket ger oss ett extra långt veckoslut

Din profil:

 • Högskoleingenjörsexamen inom relevant område
 • Erfarenhet av elkonstruktion, gärna från båt- eller marinindustrin är ett plus
 • Behärskar CAD-verktyg såsom ElproCad
 • Stark teknisk kompetens, analytiskt tänkande, kreativitet och problemlösningsförmåga
 • Noggrannhet, stark kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta både självständigt och i lag
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

I rollen som marin elkonstruktör kommer Du att:

 • Rita och konstruera el-ritningar i både AC och DC till våra båtar
 • Framtagning av tekniska beskrivningar, beredningar och arbetsmetodsbeskrivningar
 • Stöttning mot produktion under montage och installationsfasen samt efterkontroller och driftsättning

Om Du är en erfaren el-konstruktör med stort teknikintresse, ser vi fram emot Din ansökan. Här på Hallberg-Rassy Varvs AB värnar vi om våra anställda och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas.

Så ansöker Du:

Skicka Ditt CV och personliga brev till produktionschef Please enable JavaScript to render this link!

För frågor om tjänsten kontakta vår teknikchef Mikael Höglind 0304-54821

Välkommen med Din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team på Sveriges största segelbåtsvarv!

Fler laminerare

Hallberg-Rassy Marinplast AB är ett båtvarv lokaliserat på den bohuslänska graniten i Kungshamn. Vi tillverkar båtskrov till Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös. Produktionen består av att laminera skrov, däck, bottenstockar, roder samt lackering av trädetaljer till vår interna monteringsavdelning. Komponenterna slutmonteras, ytbehandlas och slutligen leveranssäkras. Vi är på Hallberg-Rassy Marinplast AB idag 30 medarbetare och behöver ytterligare förstärka vår bemanning i produktionen. Vi söker dels Dig som har erfarenhet och yrkesvana av att bygga båtar. Men också yngre förmågor med rätt inställning och praktiskt handlag från liknande jobb och intresse för vår produktion. Din personlighet präglas av ordning och reda med god förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Thomas Tryggvebo. Tillträde snarast. Tjänsten omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vår lamineringsanläggning beläget i Kungshamn i Sotenäs. Vi motser din ansökan som laminerare till: Please enable JavaScript to render this link!