Vacancies

Due to good sales we need further staff. It is mandatory to speak, read and understand Swedish.

Tack vare god försäljning, söker vi fler medarbetare. En grundförutsättning att behärska svenska i tal och skrift.


Koncernen Hallberg-Rassy har 190 medarbetare, är familjeägt, familjedrivet och obelånat. Vi lever, verkar och betalar skatt i Sverige. Hallberg-Rassy bygger segelbåtar från 34 till 69 fot åt köpare från hela världen. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Företaget har aldrig haft några finansiella bekymmer.
 

Varför skall du jobba hos oss?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på Sveriges största segelbåtsvarv. Ett omväxlande och innovativt arbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng av duktiga kollegor. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt extra långt veckoslut. Vi har inom begränsade ramar flextid, friskvårdbidrag och tillgång till sjukgymnast. Vill Du vara med och bidra med kompetens och har viljan att utvecklas? Då är vi arbetsplatsen för dig. Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Vi behöver nu:

 

Teknisk installatörer


Du kommer att utföra tekniska installationer i våra båtar utifrån framtagna beredningsunderlag, genom att kunna läsa och förstå ritningar, muntlig genomgång. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter i båtar men det är inget krav. Har Du ett intresse för teknik, hydraulik eller elektronik så har vi ett utvecklande arbete att erbjuda Dig. Du kommer att ingå i ett lag med skickliga tekniska installatörer där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för Dig är att Du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.


Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se 0304-54 818
Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Test- och driftsättningstekniker

Du kommer att utföra driftsättning, uppstart och felsökning av tekniska installationer av våra båtar innan leverans till slutkund.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter från båtbranschen men det är inget krav. Meriterande är om Du har kunskaper inom felsökning av mekanik, hydraulik och elektronik. God vana att använda diagnosverktyg/dator. Att känna sig bekväm på en båt och kunna hantera samt framföra en båt är meriterande för att kunna utföra vissa tester.                                                                        

Har Du det vi efterfrågar, har vi ett utvecklande arbete att erbjuda Dig i en fantastisk miljö vid havet. Du kommer att ingå i ett lag med andra skickliga kollegor där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för Dig är att Du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.

Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se tel 0304-54 818
Tjänsten omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Fler inredningssnickare


Du kommer att vara med och bygga träinredningen i våra båtar utifrån framtagna beredningsunderlag, genom att kunna läsa ritningar, foto eller förstå muntlig genomgång. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter i båtar. Yrkesutbildning som båtbyggare eller finsnickare är meriterande. Känsla för kvalité och yrkesstolthet är en tydlig del av Din personlighet. Du kommer att ingå i ett lag med skickliga båtbyggare som kommer att dela med sig av sina erfarenheter till Dig och där samarbete och eget ansvar är givet. Lika givet för oss som för Dig är att du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.


Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se 0304-54  818
Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Teakläggare

Du kommer att vara med och lägga teakdäck och eller montering av PU-teakdäck på våra båtar.  Vi ser gärna att Du har erfarenhet och kunskap inom teakläggning. Yrkesutbildning som båtbyggare eller finsnickare är meriterande. Känsla för kvalitét och yrkesstolthet är en tydlig del av Din personlighet. Lika givet för oss som för Dig är att Du förväntas ha hög leverans- och kvalitetsnivå.


Kontakta peter.abrahamsson@hallberg-rassy.se 0304-54 818
Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

 

Fler laminerare

Hallberg-Rassy Marinplast AB är ett båtvarv lokaliserat på den bohuslänska graniten i Kungshamn. Vi tillverkar båtskrov till Hallberg-Rassy Varvs AB på Ellös. Produktionen består av att laminera skrov, däck, bottenstockar, roder samt lackering av trädetaljer till vår interna monteringsavdelning. Komponenterna slutmonteras, ytbehandlas och slutligen leveranssäkras. Vi är på Hallberg-Rassy Marinplast AB idag 30 medarbetare och behöver ytterligare förstärka vår bemanning i produktionen. Vi söker dels Dig som har erfarenhet och yrkesvana av att bygga båtar. Men också yngre förmågor med rätt inställning och praktiskt handlag från liknande jobb och intresse för vår produktion. Din personlighet präglas av ordning och reda med god förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Thomas Tryggvebo. Tillträde snarast. Tjänsten omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vår lamineringsanläggning beläget i Kungshamn i Sotenäs. Vi motser din ansökan som laminerare till: thomas.tryggvebo@hallberg-rassy.se